Hobukeskus jagas auhindu parimatele toodetele – Aasta Toode 2024

Hobukeskus on iga ratsutaja unistuste paik – meil on oma suures kaupluses kui ka veebipoes nii palju tooteid, et tihti võtab silme eest kirjuks!

Selle aasta alguses anname välja “Hobukeskuse Aasta Toote” auhinna kümnele parimale tootele, mis kogu selle valiku hulgas on saanud lemmikuteks nii meil, kui meie armsatel klientidel. 

Valides parimaid tooteid jäid eelkõige silma just need, mis arvestavad hobuse heaoluga. Hobukeskuse tiimis on kõik aktiivsed ratsutajad ja otsime ka oma hobustele neid kõige paremaid lahendusi. Meil on häid tooteid ju palju, aga just need kümme on need, millele soovime jagada tunnustust.

Aasta toode 2024 logo

FINESSE VALJAD

Eelmisel aastal alustas Hobukeskus koostööd Taani päritolu kvaliteetbrändiga Finesse Bridles, mis on klientide poolt suurepäraselt vastu võetud. Finesse Bridles valmistab valjaid, mida on läbi ja lõhki testitud ning teadusuuringute abil tõestatud, et parandavad hobuse lihaste tööd mitte ainult kukla- ja kaelapiirkonnas, vaid kuni tagumiste jalgadeni välja! Finesse valjaste erilisus seisneb nende anatoomilises kuklaosas, mis võtab ära liigse kuklasurve. Paks ja ülipehme kuklaosa on valmistatud spetsiaalsest fiiber-materjalist, mida kasutatakse ka meditsiinilistes madratsites

Finesse valjad on abiks kontaktiprobleemidega ja tundlikele hobustele, sest kuklasurve on minimaalne ja seeläbi on hobusel end lihtsam lõdvestada. Finesse valjaid kasutavad tippkoolisõitjad ja ka takistussõitja üle kogu maailma. Valjaid on aidanud testida ja disainida maailmakuulus koolisõitja Cathrine Laudrup-Dufour.

Finesse valjad

UNIKA SÖÖDAPALLID

Tõeline hitt-toode, mis valmistab rõõmu kõikidele hobustele ja ponidele! Unika pallid on 100% suhkruvabad ning sobivad teraviljatalumatusega, laminiiti põdevatele ja EMS sündroomiga hobustele. Lisaks tegevuse pakkumisele, sisaldavad nad ka vajalikke vitamiine ja mineraale.

Omast kogemusest teame, et ka tugevama hambaga hobused sellest nii lihtsalt jagu ei saa ning mängu jätkub kauemaks. Suurematele maiasmokkadele pakkuda ka suurem 5 kg söödapall!

Vali sobiv maitse vastavalt oma hobuse vajadustele. Kas on see rahustav Pre Qualm, elektrolüüte sisaldav Elyte, hingamisteid toetav Herbs või hoopis tundliku seedimisega hobustele sobiv Gastro. Meie ei tea ühtegi hobust, kes ei leiaks lemmikut mõne Unika söödapallide maitsete seast! Tihti näeme ka Unika söödapalle võistlustel boksides, sest see on suurepärane igavusepeletaja. 

BACK ON TRACK ROYAL TALLIKAITSMED

Erinevatel põhjustel võivad hobuste jalad boksis paiste minna, kuid need kaitsmed teevad imesid ning me oleme selle kohta palju head tagasisidet saanud. Legendaarsetest Back On Track Royal tallikaitsmetest on nüüd olemas ka uuem versioon Royal De Luxe, mille tugevdatud alläär lisab vastupidavust.

Need kaitsmed on suureks abiks sporthobuste treeninguks ettevalmistamisel ja taastumisel. Samuti, kui sinu hobust on kimbutanud mõni vigastus, siis Back On Track aitab sellest kiiremini välja tulla, et saaksite tagasi treeningutele naasta. Vigastuste ennetamiseks võiksid oma hobusel hakata füsioteraapilisi tallikaitsmeid kasutama juba kohe!

Milles seisneb nende kaitsmete võlu? Kaitsmete erilisest kangast voodril on supervõime peegeldada infrapunalainetena tagasi kehasoojust. Soojuskiirgus parandab omakorda vere- ja lümfiringet jalgades. Aktiveerunud vereringe vabastab pingeid lihastes ning tugevdab organismi enda suutlikkust vähendada põletikke ja ravida vigastusi, mis parandab sooritusvõimet. 

Back on Track toodetest oleme kirjutanud ka pikema blogipostituse – loe siit.

Naf Metazone

NAF METAZONE

Uustulnuk söödalisandite valdkonnas! Multifunktsionaalne, kuid ülimalt võimas lisand, mis toetab hobuse tervist kõikjal, kus seda organismis parasjagu vajatakse – olgu selleks siis liigesed, kõõlused, sidemed, lihased, nahk või üldtervis. NAF Metazone ravib, leevendab ja kontrollib põletikke.

Kuigi toode on turul olnud üsna lühikest aega, siis oleme kuulnud väga palju positiivset tagasisidet! See on midagi, mida peab kindlasti ka enda hobuse peal järele proovima. Võib-olla on just see, see puuduv X faktor, mida Sinu hobune just praegu vajab.

Loe teiste kasutajate edulugusid siit.

IMPERIAL RIDING MASSAŽISEADE

Hellita oma hobust ning paku talle meeldivat lõõgastust Imperial Riding Volta massažiseadme abil. Veel ägedam oleks teha sellest rutiin, kas enne või pärast treeningut, et lõdvestada pinges lihaseid.

Seade on ülilihtsasti kasutatav, juhtmevaba ning üllatuseks ka veekindel, et saaksid seda kasutada ka hobuse pesemisel. Kaasas on 5 erinevat tüüpi kummist või harjastest otsikut.

See vinge seadeldis on testitud ja soovitatud ka hobuste füsioterapeutide poolt.

Imperial Riding massaažiseade Volta

NAF maiused

NAF MAIUSED

Kui küsid meilt, milliseid maiuseid oma hobusele osta, siis on vastus pea alati üks ja see sama – NAF maiuseid! Naturaalsed koostisosad, mis viivad keele alla ja on erinevalt paljudest teistest maiustest täiesti suhkruvabad.

Need maiused on sobilikud ka laminiitikutele, kuid loomulikult sobivad ka kõikidele teistele hobustele ja ponidele, hoolimata sellest kas tegu on laminiitikuga või mitte. Kusjuures NAF maiused on ka ühe kuulsaima hobuse, kahekordse maailmameistri Valegro lemmikud!

Kas teadsid, mida tähendab NAF brändi lühend? N – natural, A – animal, F – feeds.

WEATHERBEETA PLUS DYNAMIC

Kindel valik ja klientide lemmik – Weatherbeeta Plus Dynamic õuetekid! Suurepärane investeering igale hobuseomanikule. Kas peab ostma iga hooaeg uue õueteki või iga ilmakraadi jaoks erineva paksusega teki? Ei pea! Weatherbeeta Plus Dynamic täidab ka nõudlikuma kliendi ja hobuse ootused.

See on 1200 den rebenemiskindlusega tekk, mis peab vastu ka ülemeelikute koplikaaslaste näksamistele. Mugavad kiirkinnitused teevad teki selgapanemise mugavaks, jalarihmad hoiavad teki kindlalt paigal ning suured sammulõhikud jätavad hobusele liikumisvabaduse. Muutlike ilmade korral saad tekile lisada 100 g, 200 g või 300 g paksusega alusteki.

Weatherbeeta pakub kõikidele õuetekkidele 3 aastast garantiid veekindlusele, hingavusele ja metallosadele. Mida veel ühelt tekilt tahta? 

Rohkem infot Weaterbeeta tekkidest leiad siit.

Weatherbeeta kaelaosaga õuetekk Comfitec Plus Dynamic II - Veinipunane
Mountain Horse ratsapüksid Diana

MOUNTAIN HORSE RATSAPÜKSID DIANA

Kas valged ratsapüksid paistavad läbi? Igal juhul mitte Mountain Horse Diana ratsapüksid. Kliendid, kes on Hobukeskuse kaupluses neid proovinud, lahkuvad nii mõnigi kord 2 paari Diana ratsapükstega, sest nii mugavaid ratsapükse on ju vaja mitu – ühed võistlusteks ja teised igapäevasesse kasutusse.

Mountain Horse Diana ratsapüksid on lihtsa ja elegantse disainiga ning valmistatud tehnilisest materjalist, mis hingab hästi ning tõrjub niiskust ja mustust. Just need omadused teevadki Diana mudelist nii meie kui ka klientide lemmiku! Kõrge värvli ja täisgrippide tõttu on see mudel saanud eriti palju kiidusõnu just koolisõitjatelt.

DIGITAALNE SÖÖDAKOPSIK

Digitaalne söödakopsik aitab Sul hoida sööda kogused kontrolli all. Kui Sul on spetsialistide abiga koostatud täpne söödaplaan, siis tulemused kindlustab plaani täpne jälgimine.

Digitaalne söödakühvel on lihtsasti kasutatav ja nullimisfunktsiooniga. Kühvli osa on eemaldatav, et saaksid seda mugavalt pesta. Kaal kannatab maksimaalselt 800 g. Kui juba numbrite tagaajamiseks läks, siis väga hea toode on ka digitaalne heinakaal. Kas Sina oskaksid silma järgi kindlaks teha kui palju on 3 kg heina? Kusjuures mõlemale tööriistale võib leida kasutust ka teisteski valdkondades. 

Digitaalne söödakopsik
Erreplus korrigeeriv sadulapadi

ERREPLUS KORRIGEERIV SADULAPADI

Õigesti istuv sadul on ülimalt oluline, kuid keeruliste seljaprofiilidega hobustel on sama oluline ka pehmendus. Erreplus korrigeeriv pehmendus on parim abimees, kui seisad silmitsi mõne järgmise probleemiga: hobuse selgroog on kõrgemal kui seljalihased, hobusel on suured ja asümmeetrilised õlad, tegu on kasvava noorhobusega, kelle seljakuju ja lihastik on veel arenemas.

Pehmendus aitab tekitada sadula alla ümara kuju, mis annab hobusele suurema liikumisvabaduse ja mugavuse. Korrigeerivate pehmendustega saab sadulat tõsta nii eest, tagant kui ka ainult ühelt poolt. See aitab sadula tasakaalu viia ja ei tekita survepunkte ühele seljapoolele. Pehmendus aitab nii hobusel kui ka ratsanikul sirgem olla.

Pehmendusel on neli krõpsuga taskut, kuhu saad lisada 5mm paksusega sisusid. Vildist sisud on pehmendusega kohe kaasas ja saad neid igal hetkel vahetada, ümber tõsta või asendada. Lisaks on pehmendusel vaba selgrookanal, mis annab suurema liikumivabaduse ja parema õhutuse. Nii ei teki olukorda, kus pehmendus on sadula all “kühmus”. Vastavat vajadusele on olemas nii lambanahast kui ka ilma lambanahata mudel.

406.00 
Lisa soovikorvi

Maiused ja mänguasjad

Unika söödapall

40.90 
Lisa soovikorvi
Lisa soovikorvi
152.00 
Lisa soovikorvi
16.50 
Lisa soovikorvi
Lisa soovikorvi
Lisa soovikorvi

Maiused ja mänguasjad

NAF maiused

9.20 
Lisa soovikorvi
Lisa soovikorvi

Energia ja sooritusvõime

NAF söödalisand Metazone

79.90 
Lisa soovikorvi
Lisa soovikorvi

Energia ja sooritusvõime

NAF söödalisand Instant Metazone

47.90 
Lisa soovikorvi
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe privaatsuspoliitikaga